Driftstimer

lørdagLukket
søndagLukket
mandagma
08:00 – 21:00
tirsdagti
08:00 – 21:00
onsdagon
08:00 – 21:00
torsdagto
08:00 – 21:00
fredagfr
08:00 – 21:00
Lukket nu.
Åbner i  2 Dage 45 min.
2 Dage 45 min

Beskrivelse

Frederiksberg Gulve er specialister i gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Vi arbejder i hele København samt på Sjælland. Gulvafslibning på Frederiksberg udføres af dygtige gulvspecialister som kender deres håndværks ud og ind. I mange år har vi arbejdet med afslibning, ludbehandling, gulvservice og lakering af gamle og slidte trægulve.
Vi er din lokale gulvsliber og gulvmand på Frederiksberg som kan hjælpe dig med alt gulvrelateret arbejde. Bearbejdning af træ og trægulve er et håndværk for sig, hvor gulvteknik og træteknik til stadighed er en viden som nødvendigvis skal besiddes. Netop dette gør, at gør-det-selv gulvarbejdes skaber udfordringer for gør-det-selv gulvfolk.
Alene dette at gribe en gulvafslibning an på den rette måde er ganske svært, især når man som tommelfingerregel siger at 'forarbejdet' er det halve arbejde.


Firmabeskrivelse
Frederiksberg Gulve er specialister i gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Vi arbejder i hele København samt på Sjælland. Gulvafslibning på Frederiksberg udføres af dygtige gulvspecialister som kender deres håndværks ud og ind. I mange år har vi arbejdet med afslibning, ludbehandling, gulvservice og lakering af gamle og slidte trægulve. Vi er din lokale gulvsliber og gulvmand på Frederiksberg som kan hjælpe dig med alt gulvrelateret arbejde.
Bearbejdning af træ og trægulve er et håndværk for sig, hvor gulvteknik og træteknik til stadighed er en viden som nødvendigvis skal besiddes. Netop dette gør, at gør-det-selv gulvarbejdes skaber udfordringer for gør-det-selv gulvfolk. Alene dette at gribe en gulvafslibning an på den rette måde er ganske svært, især når man som tommelfingerregel siger at 'forarbejdet' er det halve arbejde. Med andre ord er forarbejdet ikke gjort ordentlig, vil gulvafslibningen aldrig lykkes og blive en succes.
Slibefejl, slibespor eller mangelfuld påføring af efterbehandling er ting som man ikke umiddelbart kan se når det sker, men som tydelige være at bemærke når den afsluttende gulvbehandling påføres. Træ som gulvmateriale er helt fantastisk at arbejde med. Et naturens materiale der er fleksibelt og har så mange kvaliteter som ingen anden gulvbelægning overhovedet. Det er naturligvis også derfor, at træ er det mest benyttede byggemateriale i verden, hvor det klart overgår beton.
Stikord:
Gulvafslibning Frederiksberg, Gulvmand Frederiksberg, Afslibning Frederiksberg, Gulvfirma Frederiksberg, Gulvsliber Frederiksberg
Frederiksberg Gulve er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Frederiksberg Gulve!

Del dine erfaringer!

Facebook

Lignende firmaer i nærheden

 1. PILE ALLE 43
  2000  Frederiksberg
 2. VESTERBROGADE 62 D
  1620  København V
 3. Ingerslevsgade 142
  1705  København V
 4. Maria Kirkeplads 2, 2. Th.
  1707  København
 5. Howitzvej 75. Kl. Tv.
  2000  Frederiksberg
 6. H.C. Ørsteds Vej 56
  1879  Frederiksberg C
 7. Kortoversigt over lignende virksomheder