Den Krøllede Hjerne, Frederiksberg C

Bekræftede fortegnelse, opdateret d. 15-05-2019 af Christoffer Kølgaard

Driftstimer

Åbningstider fastsat d. 24-03-2020
torsdagto
09:00 – 20:00
fredagfr
09:00 – 20:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandagma
09:00 – 20:00
tirsdagti
09:00 – 20:00
onsdagon
09:00 – 20:00
Åbnet nu.
Lukker i  7 h 13 min.
7 h 13 min

Forretningsinformationer

CVR-nr
38437704

Beskrivelse

Visionen med vores psykologiske klinik er overordnet set at gøre en forskel for andre mennesker. Om der er behov for forebyggelse, terapi eller rådgivning, så er det vores overbevisning, at det kræver en krøllet hjerne at hjælpe og forstå andre mennesker med krøllede hjerner.

Vi anser terapi for at være en kunstart. Vi kan derfor også godt lide idéen om at sammenligne god terapi med god kunst. Det kræver nemlig intuition, mod og vilje at være en god psykolog. Intuitionen til at spørge om det rigtige, modet til at turde udfordre klienten og viljen til at skabe forandring. Derfor er det vores 3 fokusområder, når vi skal være med til at skabe forandrende øjeblikke for vores klienter.

Vi praktiserer som psykologer både i Lyngby og på Frederiksberg, og vi har klinik begge steder. Som psykologer arbejder vi terapeutisk med unge, voksne og par, men har også specialiseret os i karriererådgivning og outplacement.


Stikord:
Terapi, Stress, Angst, Depression, Psykolog, Krise, Rådgivning, Coaching, Psykoterapi, Sorg, Misbrug, Forebyggelse, Spiseforstyrrelser, Udbrændthed, Outplacement, OCD, Traume, Lavt Selvværd, Vrede, Autoriseret Psykolog, PTSD, Seksuelle Overgreb, Personlighedsforstyrrelser, Selvskade, Traumeterapi, Perfektionisme, Overspringshandlinger, karrierrerådgivning, psykologisk undersøgelse, Terapi Børn, Terapi Unge, terapi voksne
Talte sprog
Dansk, Engelsk
Den Krøllede Hjerne er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Den Krøllede Hjerne!

Del dine erfaringer!

Facebook